Izaberite svoju zemlju ili region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Melexis odabire PDF Cloud za analizu proizvodnje poluvodiča

PDF Solutions vodeći je dobavljač diferenciranih rješenja za podatke i analizu za globalnu industriju poluvodiča i elektronike. Objavljeno je 6. januara 2021. godine da je Melexis, globalni dobavljač inovativnih mikroelektronskih rješenja, uspostavio pet proizvodnih baza, a platforma Exensio®Analytics raspoređena je na PDF Cloud-u s više od 1.000 testnih uređaja za podršku više od 500 korisnika širom svijeta.

U posljednjih pet godina, Melexis je ostvario značajan rast prihoda i proizvoda u svojim glavnim tržišnim područjima (uključujući automobilsku, industrijsku, medicinsku i pametnu primjenu). Povećanjem broja i ukupne količine proizvoda, veličina podataka o proizvodima se takođe značajno povećala. Samo odgovarajućim poboljšanjem sposobnosti složene analize može se kontinuirano poboljšavati izlaz i kvalitet proizvoda.

Melexis je odabrao da svoje postojeće analitičke proizvode premjesti na Exensio® Fabless Manufacturing Analytics u PDF Cloud. To njihovim inženjerima pruža okruženje koje se lako može proširiti prema njihovim potrebama i boljim performansama. Pored toga, Melexisov tim za inženjering proizvoda takođe ima specifične analitičke zahtjeve koji se moraju riješiti prilikom migracije u oblak. Fleksibilnost i mogućnosti brze prilagodbe koje pruža okruženje PDF Cloud ključni su faktori koji omogućavaju PDF rješenjima da udovolje svim Melexisovim inženjerskim potrebama.

Mexisisov menadžer za poboljšanje kvaliteta proizvoda Gino Nys rekao je: „Exensio® Fabless platforma, posebno modul Manufacturing Analytics, zaista je pomogla razbiti barijere podataka u Melexisu.“ PDF rješenja mogu pružiti specifične zahtjeve koji su nam potrebni kroz prilagođene predloške u okruženju Exensio®. Analiza. Omogućava nam da efikasno pronađemo više mogućnosti za smanjenje troškova prinosa i troškova ispitivanja. "

Marc Collignon, viši analitičar za IT poslovanje u Melexisu, rekao je: "PDF Cloud je jedna od prvih glavnih analitičkih platformi koju smo preselili u Melexis." "Uspjeli smo integrirati PDF Cloud s našim izvorima podataka i vlastitom platformom. Iz perspektive upravljanja podacima, infrastruktura PDF Cloud-a uvelike smanjuje IT opterećenje."

"Melexis je jedan od dugoročnih kupaca Exensio® Fabless Manufacturing Analytics. Prezadovoljni smo njegovim uspjehom u PDF Cloud-u", rekao je Said Akar, potpredsjednik i generalni direktor PDF Solutions Exensio® Analytics Group. "Prednosti Melexisove migracije na oblak vrlo su atraktivne za sve naše kupce poluprovodnika i elektroničkih proizvoda. PDF Cloud može postići niže ukupne troškove vlasništva, brže uvođenje novih karakteristika i veću analizu performansi i kapaciteta, a mi vidimo da ove se koristi nastavljaju povećavati s vremenom, što rezultira većim povratom ulaganja za naše kupce. "

O PDF rješenjima

Kao lider u naprednoj analizi podataka, mašinskom učenju i povezivanju uređaja, PDF Solutions pruža sveobuhvatnu end-to-end platformu za pametnu proizvodnu povezanost, prikupljanje podataka i upravljanje i analizu mašinskog učenja za poluvodičke i elektronske ekosisteme, omogućavajući kompanijama da unaprede izlaz, kvalitet i pouzdanost tokom životnog ciklusa proizvoda. Poluvodičke kompanije svih veličina širom svijeta oslanjaju se na platforme Exensio® i Cimetrix Sapience® da bi se povezale, prikupljale, nadzirale i analizirale bilo koji volumen podataka kako bi promovirale efikasnu masovnu proizvodnju s visokim profitom.

Sjedište PDF Solutions nalazi se u Santa Clari u Kaliforniji, a posluje u Kanadi, Kini, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru i Tajvanu.